PD Željezničar Gospić poziva sve građane na jesenski uspon povodom tradicionalnog obilježavanja četri godišnja doba na našim vrhovima Oštri i Metlači. 

Uspon na Oštru 796 mnv kreće od bivšeg doma u Podoštri u 09 h.
Prijevoz osobnim autima u vlastitom aranžmanu .
Na vrhu kao i uvijek nazdravit ćemo dolasku jeseni i uživati u pogledima na naš Gospić i Velebit, imati ćete i priliku uzeti knjižicu 4 Godišnja doba na Oštri i Metlači te u budućnosti kako se nastavimo družiti dobiti i pečate za sva godišnja doba kao i prigodno priznanje u obliku bedža.

Nakon Oštre slijedi pauza za ručak ako vam je netko spremio kući , a ako nije u Prašini je uvijek spreman.
U 14 h kreće uspon na Metlaču 800 mnv od crkve sv.Nikole u Kaluđerovcu, gdje će nam se pridružiti i naša Obiteljska sekcija sa dvadesetak djece i njihovim roditeljima.
Dragi naši planinari i građani nedjelja je dan za odmor od svakodnevnih poslova i briga , povedite jedni druge , zabavite se i podružite zaje.dno sa nama , čineći dobro svom umu i tijelu, vratite se prirodi mi vas čekamo.

Za sve nejasnoće možete postaviti upit našoj Jeli za Oštru na broj 098 245 626 ili Nini za Metlaču na broj 098 9551582 . Prijave nisu potrebne.

NAPOMENA: Svi sudionici izleta potvrđuju da su upoznati s programom i zahtjevima izleta da su sa istim suglasni te izletu pristupaju na vlastitu odgovornost. Obavezuju se da će se ponašati u duhu planinarske etike i slušati upute vodiča.
Vodič zadržava pravo promjene plana izleta u slučaju objektivnih promjena na terenu. 

By admin